De Tolsma ADRTender is een dubbelwandige tankcontainer die ontworpen is voor opslag van grote hoeveelheden brandstof en biedt een efficiënte oplossing voor on-site brandstofvoorziening voor generatoren, pompen, heaters en bouwmachines. Door het aanbod in verschillende capaciteiten, variërend van 4.500L tot 20.000L, kan de brandstofvoorziening over langere termijn worden gewaarborgd. De aansluitingen maken continue werking van meerdere dieselmotoren mogelijk, in het geval van het gebruik als brandstofafgiftepunt kan hier een pompset geplaatst worden. Ook bestaat de mogelijkheid een extra AdBlue tank in de ADRTender te plaatsen, alle noodzakelijke vloeistoffen gecombineerd in één mobiele unit.

Mobiliteit

De ADRTender is gebouwd volgens ISO afmetingen en voldoet aan de regelgeving conform ADR, EN, KIWA en VLAREM. De tankcontainer heeft de afmetingen van een standaard 10ft of 20ft zeecontainer en is verplaatsbaar door gebruik te maken van de heftruckkokers of twistlocks. Het ontwerp maakt het mogelijk de ADRTender vol te stapelen tot 2 stuks hoog, uw voordeel; minder opslagruimte.

Toegankelijkheid

De grote afsluitbare deuren bieden toegang tot de tank voor het aansluiten van brandstofverbruikers, vullen van de tank, routine-onderhoud, inspectie en reiniging. Optioneel biedt het dakluik toegang tot het mangat, wandluiken in de zijwanden bieden een afsluitbare doorvoer voor brandstofslangen en stroomkabels. De gehele ADRTender is afsluitbaar. De optionele pompruimte compartiment biedt een afsluitbare plek voor een pomp, met of zonder haspel en/of registratiesysteem. De pompruimte is alleen bereikbaar voor gebruikers, de tank is alleen toegankelijk voor beheerders van de ADRTender.
 

Milieu

De ADRTender serie is dubbelwandig en bevat alle noodzakelijke voorzieningen om lekkage tijdens het vullen en gebruik te elimineren. Optioneel kan een ADRTender worden voorzien van een opvangbak om eventueel gemorste diesel op te vangen, of om vloeistofvaten op te plaatsen.

Koppelen

Door het modulaire ontwerp, kunnen meerder ADRTender tankcontainers aan elkaar worden gekoppeld tot een vrijwel onbeperkte opslagcapaciteit. Hierdoor is de Tolsma ADRTender zeer geschikt voor het continue voorzien van brandstof op grote projecten.

Compleet tankstation

Het hebben van een veilige en betrouwbare opslag, transport en afgifte oplossing kan efficiency en zelfs inkomsten brengen. De ADRTender kan worden toegepast voor alleen brandstofafgifte aan generatoren of geregistreerde afgifte aan voertuigen of allebei. Kleinere brandstoftanks, zoals de EnergyTender, hebben hun superioriteit bewezen bij de levering van brandstof op locatie. Waar de capaciteit van een EnergyTender niet meer toereikend is wordt de ADRTender ingezet. Deze tankcontainers kunnen eenvoudig worden uitgevoerd met (commerciële) pompen, filters, haspels en registratiesystemen voor het complete brandstofbeheer.
De ADRTender kan dankzij zijn modulaire opbouw klantspecifiek worden samengesteld, uw maatwerkoplossing is voor ons standaard.
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag uw ADRTender samen te stellen!