Menu

Vragen? App ons!

Stationaire brandstofopslag met bijpassende pompset

De dubbel- of enkelwandige cilindrische tanks zijn ideaal voor onder andere boeren, tuinders, veehouders. De brandstofopslagtanks zijn in eigen fabriek geproduceerd en variëren van uitvoeringen van 600 tot 50.000 liter en worden vakkundig door onze installateurs op locatie geïnstalleerd. Je machines zijn binnen zeer korte tijd voorzien van brandstof waardoor de huidige werkzaamheden geen vertraging oplopen. Daarnaast zijn al onze brandstofopslagtanks KIWA-gecertificeerd en heb je een ruime keuze uit bijpassende pompsets.

Alle documenten bij de hand in een digitaal logboek

Bij de aanschaf van een nieuwe EnergyTank krijg je inloggegevens die jou toegang geven tot alle documenten en certificaten die van toepassing zijn op jouw tank. Zo heb je altijd alle benodigde documenten bij de hand.

Keuring van de brandstoftank

Is het tijd voor een keuring? Dan krijg je van ons automatisch een melding en maken wij een afspraak wanneer het jou uitkomt.

 

 

Marktleider op het gebied van (mobiele) brandstofopslagtanks

100% Nederlands fabrikaat

Installatie en keuringen op locatie

Mobiele en stationaire brandstofopslag

Contact opnemen

Onze producten voor de agrarische sector

EnergyTank

EnergyTank

✔ Populair onder agrariërs

Bekijk de Energytank

Reviews

'

'Doordat wij meerdere grote en kleine projecten in binnen- en buitenland hebben is de brandstofvoorziening op de projecten al vaak een lastig probleem geweest. Mede door de lengte van de projecten waarop de diverse machines verdeeld zijn. Tolsma Tanks is daarin al sinds langere tijd onze meedenkende leverancier van brandstofopslag- en tanksystemen. Tolsma Tanks kan dan doordat zij veel verschillende tanks op voorraad hebben en deze met onze gewenste pompsets e.d. kunnen uitrusten heel snel een oplossing aandragen. Ook zaken zoals tankkeuringen en reparaties worden door Tolsma Tanks zowel op onze thuisbasis als op de nog redelijk te bereiken projecten uitgevoerd. Kortom, een partner die ons past in denken en doen.'

R. Blokzijl De Romein Group 30/09/2021

Meer informatie of advies nodig?

Neem gerust contact op met Guus, Sicco-Matthijs of Paul!

We helpen je graag!

Contact opnemen