Tolsma Tanks ontwerpt en bouwt tanks van staal en RVS. Voor onze afnemers die (standaard of in sommige gevallen) een kunststof tank prefereren, leveren en installeren we de kunststof tanks van onder andere Emiliano, vertrouwd fabrikant van onder meer benzinetanks van kunststof. Emiliano is de producent van onze mobiele benzinetanks.
Benzine is licht ontvlambaar, opslag en transport moeten daarom aan strenge voorwaarden voldoen. Veiligheid, gecombineerd met gebruiksgemak, dat zijn de kenmerken van de Emilcaddy en Carry kunststof benzinetanks voor gebruik onderweg of op locatie.
Maak een keuze uit onderstaande capaciteiten/modellen:

Caddy 55/benzine-handpomp 

Caddy 55/benzine-12V 

Caddy 110/benzine/12V 

Carry 220/benzine/12V 

 

Vernuft in kunststof: Emiliana 

Onze Italiaanse leverancier van kunststoftanks voor mobiel gebruik Emiliana produceert uiterst hanteerbare kunststoftanks.  

De Emilcaddy vooral kan dankzij de aanwezigheid van grote wielen, als een handkoffer met benzine of olie naar de energieverbruiker worden toegereden in plaats van andersom. 

Een heel slim, uiterst praktisch ontwerp dat helemaal compleet is uitgevoerd. Benzineversie leverbaar en uiteraard zijn er ook diesel- en AdBlue uitvoeringen in verschillende opslagcapaciteiten. 

Tolsma Tanks en Emiliana: slimme concepten met grote gebruikersvoordelen. 

Voor de stationaire plaatsing in/op een bestelbus of aanhangwagen is de Emilcarry ontwikkeld, met een grotere opslagcapaciteit. Alle Emiliana tankconcepten zijn compleet uitgerust, klaar voor gebruik!