Het virus dat rondwaart over de hele wereld vraagt om maatregelen waarmee nooit rekening is gehouden. Noodhospitalen, opvangcentra, de gevolgen van een haperende distributie er is een andere, soms grotere energiebehoefte op andere, onverwachte plaatsen.
Dan is het belangrijk om flexibel in te kunnen spelen op die niet geplande vraag.
Tolsma Tanks zorgt voor extra flexibiliteit in de energievoorziening met een vloot van compleet afgewerkte mobiele IBC’s voor de opslag van olie en/of AdBlue: de Tolsma EnergyTenders+.
Beschikbaar voor huurtermijnen van een of meer weken, of maanden in alle courante opslagcapaciteiten.
Offerte binnen uren, afleveren binnen enkele dagen. Uiteraard geldt de restrictie: zolang de voorraad strekt. Orders worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld.
De grootste voorraad EnergyTenders+ betreft de capaciteiten van 995 en 3000 liter. Incidenteel zijn een of meer van onze ADR Tenders voor de verhuur beschikbaar. Mobiele capaciteit tot 20.000 liter, ingebouwd in zeecontainers.
Corona vraagt om bijzondere maatregelen en bovenal om flexibel te reageren op de veranderende vraag. Tolsma Tanks beweegt graag mee.

Response
Geïnteresseerd in deze huuroptie?
Neem per mail contact op met onze verkoopbinnendienst en informeer naar het actuele aanbod.
U zult begrijpen dat we in deze omstandigheden geen voorraad kunnen houden van alle uitvoeringen, daarom moeten we tijdelijk de vraag aanpassen aan het aanbod in plaats van andersom.
We doen wat we kunnen, de productie gaat gewoon door, want in Friesland heeft het virus nog niet zo om zich heen gegrepen als in andere delen van ons land.
Huuraanvraag
Gewenste aantal tanks:
Gewenste capaciteit:
Verwachte huurperiode:
Bijzonderheden:
Tolsma Verkoop brengt een offerte uit op basis van de actuele beschikbaarheid van tanks voor de verhuur.

Verstuur naar sales@tolsmatanks.nl