Tolsma Tanks is behalve ontwikkelaar en bouwer van tankconcepten, ook industrieel dienstverlener. Zo produceren we niet op voorraad, maar praktisch alleen op bestelling.

Dat betekent dat elke door ons geproduceerde tank in opdracht wordt gemaakt volgens de specificaties van de opdrachtgever/afnemer. Die bepaalt de uitvoering van de tank in alle opzichten, inclusief de gebruikte materialen, zoals staal of rvs. Combinaties, ook met kunststof, zoals voor de diesel-AdBluecombinatie bijvoorbeeld, zijn eveneens mogelijk.

Als industriële dienstverleners denken we graag met de opdrachtgevers mee. Welk type en uitvoering sluit het beste aan bij de praktijk waarin de tank wordt ingezet? Wat moet de opslagcapaciteit zijn?
Wordt de tank uitgevoerd in een RAL-kleur of gegalvaniseerd, welke pompset(s) of andere toebehoren worden gemonteerd? Tanks zijn onze kernactiviteit, optimale functionaliteit is ons doel en daarom begeleiden we minder geroutineerde afnemers graag in het keuzeproces.

Het is steeds weer maatwerk, ook als een tank in series van 10, 20, 50 of nog grotere aantallen wordt gebouwd; we zijn en blijven flexibel in onze productie.
Tolsma Tanks kan aan praktisch iedere functionele wens op het gebied van de bovengrondse tankbouw tegemoet komen. Inclusief het installeren van tal van toebehoren.

We denken mee over gebruiksmogelijkheden, technische uitvoering, wettelijke eisen, in sommige gevallen over financiering, keuringen en onderhoud.
Wat dat laatste betreft: operational lease behoort ook tot de mogelijkheden. Voorlopig alleen voorbehouden aan Nederland.
Ook alleen in Nederland: verhuur van tanks, voor dagen, weken of maanden.

Andere diensten: brandstoftank op maat, toebehoren