Alle EnergyTender+ tanks zijn gemakkelijk te verplaatsen op verschillende manieren. Voor nog meer mobiliteit en flexibiliteit heeft Tolsma Tanks een aantal compacte tankwagens ontwikkeld: EnergyTender+ tanks die in eigen fabriek op een één of tweeassig onderstel voor langzaam verkeer of voor snelverkeer worden gemonteerd.

Voor het snelverkeer zijn Tolsma tankwagens met een capaciteit van respectievelijk 500L, 700L of 995L beschikbaar. De 500L tank is gebouwd op een enkelasser, de 700L en 900L op een tandemassig onderstel.

De EnergyTender+ Tankwagens voor snelverkeer worden afgeleverd met een volbad verzinkt frame. Ze voorzien van neuswiel, oplooprem, verlichting met 13-polige stekker, spatborden, kentekenplaat en parkeerblokken.

Voor langzaam verkeer is de keuze tussen een brandstofcapaciteit van 2200L en 3000L, respectievelijk gebouwd op een enkelassig- en dubbelassig onderstel.
Deze tankwagens kunnen compleet worden afgewerkt in elke gewenste RAL-kleur en desegewenst voorzien van teksten en/of logo’s. Ze zijn voorzien van een in hoogte verstelbaar 10-tons trekoog, spatborden, steunpoot, hydraulische reminrichting en verlichting met 7-polige stekker.

Uiteraard worden alle Tolsma tankwagens als optie uitgerust met haspels, pompsets en andere toebehoren, zoals een praktische gereedschapskist of accuset. In een aantal gevallen behoort de inbouw van een AdBluetank eveneens tot de mogelijkheden.

Elke uitvoering van de Tolsma Tankwagens is VLG/ADR en UN gekeurd.

  • Tankwagen+ 500L snelverkeer, enkelas geremd

  Tankwagen+ 500L snelverkeer, enkelas geremd

  De Tankwagen+ met een capaciteit van 500L wordt in onze eigen fabriek op een enkelasser onderstel voor snelverkeer gemonteerd. De EnergyTender+ Tankwagens voor snelverkeer worden afgeleverd met een volbad verzinkt frame. Ze zijn voorzien van neuswiel, oplooprem, verlichting met 13-polige stekker, spatborden, kentekenplaat en parkeerblokken.

  • Tankwagen+ 700L snelverkeer, tandemas geremd

  Tankwagen+ 700L snelverkeer, tandemas geremd

  De Tankwagen+ met een capaciteit van 700L wordt in onze eigen fabriek op een tandemasser onderstel voor snelverkeer gemonteerd. De EnergyTender+ Tankwagens voor snelverkeer worden afgeleverd met een volbad verzinkt frame. Ze zijn voorzien van neuswiel, oplooprem, verlichting met 13-polige stekker, spatborden, kentekenplaat en parkeerblokken.

  • Tankwagen+ 995 L snelverkeer, tandemas geremd

  Tankwagen+ 995 L snelverkeer, tandemas geremd

  De Tankwagen+ met een capaciteit van 995L wordt in onze eigen fabriek op een tandemasser onderstel voor snelverkeer gemonteerd. De EnergyTender+ Tankwagens voor snelverkeer worden afgeleverd met een volbad verzinkt frame. Ze zijn voorzien van neuswiel, oplooprem, verlichting met 13-polige stekker, spatborden, kentekenplaat en parkeerblokken.

  • Tankwagen+ 995L KD, snelverkeer, tandemas geremd

  Tankwagen+ 995L KD, snelverkeer, tandemas geremd

  De Tankwagen+ met een capaciteit van 995L wordt in onze eigen fabriek op een tandemasser onderstel voor snelverkeer gemonteerd. De EnergyTender+ Tankwagens voor snelverkeer worden afgeleverd met een volbad verzinkt frame. Ze zijn voorzien van neuswiel, oplooprem, verlichting met 13-polige stekker, spatborden, kentekenplaat en parkeerblokken.

  Deze verlengde uitvoering is voorzien van een kast met deur, ruimte voor pompset, haspel en andere toebehoren. Natuurlijk is de tankwagen ook zonder kast leverbaar.

  • Tankwagen+ 2200L langzaam verkeer, enkelas

  Tankwagen+ 2200L langzaam verkeer, enkelas

  De Tankwagen+ met een capaciteit van 2200L wordt in onze eigen fabriek op een enkelasser onderstel voor langzaam verkeer gemonteerd. De EnergyTender+ Tankwagens voor langzaam verkeer worden afgeleverd met een volbad verzinkt frame. Ze zijn voorzien van een in hoogte verstelbaar 10-tons trekoog, spatborden, steunpoot, hydraulische reminrichting en verlichting met 7-polige stekker.
  Deze tankwagens kunnen compleet worden afgewerkt in elke gewenste RALkleur en desgewenst voorzien worden van teksten en/of logo’s.

  • Tankwagen+ 3000L langzaam verkeer, tandemas

  Tankwagen+ 3000L langzaam verkeer, tandemas

  De Tankwagen+ met een capaciteit van 3000L wordt in onze eigen fabriek op een tandemas onderstel voor langzaam verkeer gemonteerd. De EnergyTender+ Tankwagens voor langzaam verkeer worden afgeleverd met een volbad verzinkt frame. Ze zijn voorzien van een in hoogte verstelbaar 10-tons trekoog, spatborden, steunpoot, hydraulische reminrichting en verlichting met 7-polige stekker.
  Deze tankwagens kunnen compleet worden afgewerkt in elke gewenste RALkleur en desgewenst voorzien worden van teksten en/of logo’s