Alle EnergyTender+ tanks zijn gemakkelijk te verplaatsen op verschillende manieren. Voor nog meer mobiliteit en flexibiliteit heeft Tolsma Tanks een aantal compacte tanktrailers ontwikkeld: EnergyTender+ tanks op een één of tweeassig onderstel voor langzaam of voor snelverkeer, de Tolsma Tender+ Tanktrailers.
Voor het snelverkeer zijn trailers met een capaciteit van respectievelijk 500L tot en met 995L beschikbaar.

Voor langzaam verkeer is de keuze tussen een brandstofcapaciteit van 2200L en 3000L. Deze laatste tanktrailers kunnen in hun geheel in elke gewenste bedrijfs(RAL)kleur worden gespoten en worden uitgevoerd met tal van toebehoren, onder meer met een in hoogte verstelbaar trekoog.

Uiteraard worden alle tanktrailers als optie uitgerust met haspels, pompsets en andere toebehoren, tot en met het aanbrengen van stickers met het bedrijfslogo van de opdrachtgever. In een aantal gevallen behoort de inbouw van een AdBluetank eveneens tot de mogelijkheden. Een praktische, afsluitbare gereedschapskist is een andere optie die bij uitstek is geschikt om een accuset in onder te brengen.

  • Tender+ Tanktrailer 500L snelverkeer

  Tender+ Tanktrailer 500L snelverkeer

  De Tender+ Tanktrailer+ met een capaciteit van 500L wordt in onze eigen fabriek op een enkelasser onderstel voor snelverkeer gemonteerd. De Tender+ Tanktrailers voor snelverkeer worden afgeleverd met een volbad verzinkt frame. Ze zijn voorzien van een neuswiel, oplooprem, verlichting met 13-polige stekker, spatborden, kentekenplaat en parkeerblokken.

  • Tender+ Tanktrailer 700L snelverkeer

  Tender+ Tanktrailer 700L snelverkeer

  De Tender+ Tanktrailer met een capaciteit van 700L wordt in onze eigen fabriek op een tandemasser onderstel voor snelverkeer gemonteerd. Ook deze Tender+ Tanktrailer voor snelverkeer wordt afgeleverd met een volbad verzinkt frame. Voorzien van een neuswiel, oplooprem, verlichting met 13-polige stekker, spatborden, kentekenplaat en parkeerblokken.

  • Tender+ Tanktrailer 995L snelverkeer

  Tender+ Tanktrailer 995L snelverkeer

  De Tender+ Tanktrailer met een capaciteit van 995L wordt in onze eigen fabriek op een tandemasser onderstel voor snelverkeer gemonteerd. Deze uitvoering kan desgewenst worden voorzien van een ingebouwde AdBlue tank. De tank is gemonteerd op een volbad verzinkt frame en voorzien van neuswiel, oplooprem, verlichting met 13-polige stekker, spatborden, kentekenplaat en parkeerblokken.

  • Tender+ Tanktrailer 995L KD, snelverkeer

  Tender+ Tanktrailer 995L KD, snelverkeer

  De Tender+ Tanktrailer met een capaciteit van 995L wordt in onze eigen fabriek op een volbad verzinkt tandemasser onderstel voor snelverkeer gemonteerd. Deze uitvoering kan ook worden voorzien van een ingebouwde AdBlue tank. Voorzien van neuswiel, oplooprem, verlichting met 13-polige stekker, spatborden, kentekenplaat en parkeerblokken.

  Deze verlengde uitvoering is voorzien van een kast met deur, ruimte voor pompset, haspel en andere toebehoren. De extra ruimte kan ook worden benut voor het plaatsen van een AdBluetank. De kast wordt dan niet met een deur uitgevoerd, maar met een bovenklep.

  • Tender+ Tanktrailer 2200L langzaam verkeer

  Tender+ Tanktrailer 2200L langzaam verkeer

  De Tender+Tanktrailer met een capaciteit van 2200L wordt in onze eigen fabriek op een enkelasser onderstel voor langzaam verkeer gemonteerd. De Tender+ Tanktrailers voor langzaam verkeer worden afgeleverd op een onderstel dat in dezelfde kleur als de tank kan worden afgelakt, zodat de combinatie een geheel vormt.  Ze zijn voorzien van een in hoogte verstelbaar 10-tons trekoog, spatborden, steunpoot, hydraulische reminrichting en verlichting met 7-polige stekker.

  • Tender+ Tanktrailer 3000L langzaam verkeer

  Tender+ Tanktrailer 3000L langzaam verkeer

  De Tender+Tanktrailer met een capaciteit van 3000L wordt in onze eigen fabriek op een tandemas onderstel voor langzaam verkeer gemonteerd. De Tender+ Tanktrailers voor langzaam verkeer worden afgeleverd op een onderstel dat in dezelfde kleur als de tank kan worden afgelakt, zodat de combinatie een geheel vormt.  Ze zijn voorzien van een in hoogte verstelbaar 10-tons trekoog, spatborden, steunpoot, hydraulische reminrichting en verlichting met 7-polige stekker.