Materieel zoals graafmachines, aggregaten en andere dieselgebruikers die niet lang op één plek blijven, moeten wel tijdig worden voorzien van brandstof. Het loont alleen niet de moeite die permanent beschikbaar te stellen. De Tolsma Tankwagens voorzien in deze mobiele behoefte. Ze zijn compact, wendbaar, beschikken over voldoende capaciteit voor de korte termijnbehoefte. Kortom: bij uitstek praktisch voor de mobiele brandstofbehoefte. Kies uit EnergyTender +, van 500, 700 of 995 liter, gebouwd op een onderstel voor snelverkeer: de Tolsma Tankwagens. Compleet toegerust om brandstof te leveren waar dan ook.
De 500L wordt op een enkelassig onderstel gezet, de 700 en 995 L op een tandemasser. De EnergyTender+ 995KD ( zie foto) is daarnaast ook nog voorzien van extra kastruimte waarin een aggregaat, een extra slanghaspel of een AdBlue tank kan worden ingebouwd. Kortom: mobiliteit en flexibiliteit van topniveau. Alle uitvoeringen zijn voorzien van neuswiel, oplooprem en verlichting. De tankwagens voldoen aan alle relevante Europese normen (ADR6.5, BRL-K744, Vlarem II). Voor export wordt de Tankwagen geleverd met een EC Certificate of Conformity wat nodig is om de tankwagen op kenteken te zetten.

Natuurlijk zijn de Tolsma Tankwagens in alle bedrijfskleuren uit te voeren en aan te passen aan de huisstijl van de opdrachtgever. Het is per slot van rekening niet alleen ons rijdend visitekaartje, maar ook het uwe!

https://tolsmatanks.nl/energytender-tankwagen/