De meeste mannen houden niet erg van shoppen. Alleen als het hoognodig is bezoeken ze een winkel en dan bijna altijd met een duidelijk doel voor ogen: scoren.
Toch is het waarschijnlijk een feit dat ze daardoor tal van mogelijkheden over het hoofd zien, gewoon omdat ze van het bestaan ervan geen weet hebben. Met de nieuwe website probeert Tolsma Tanks dit probleem te omzeilen, voor zover het tanks betreft natuurlijk.

Veel van onze afnemers hebben nauwelijks een idee van het uitgebreide leveringsprogramma van Tolsma. De nieuwe site moet daarin verandering brengen. Maak kennis met de kunststof tanks voor diesel en AdBlue van Kingspan. Of met de compacte mobiele benzinetankunits van Emilcaddy. De Tolsma EnergyTenders zijn veel gemakkelijker te verplaatsen als er een Tolsma Teckel op gemonteerd is en voor de EnergyTowers en Energytanks bestaan aanrijdbeveiligingen die schade aan tanks en voertuigen voorkomt.
Deze en nog talloze andere producten zijn/worden later gepresenteerd op de nieuwe website. Zodat u 24/7 inspiratie op kunt doen, mogelijkheden kunt onderzoeken en overwegen.
Om in de shoppingsfeer te blijven: Tolsma is zo compleet in producten en diensten op tankgebied dat winkeliers zouden spreken van One Stop Shopping. Alles onder één dak.