Tolsma is groot geworden in de klassieke tankbouw. Onze fabriek wordt beheerst door staal. Het is staal zover het oog reikt, het bewerken van staal wat het oor hoort en de neus ruikt. Met snijden, buigen, lassen, boren, spuiten of anderszins verduurzamen van plaatstaal ontstaan de duurzame tanks waar Tolsma zo bekend mee is geworden.
Maar onze handelsafdeling vertegenwoordigt ook het populaire kunststofmerk Kingspan, wereldwijd actief als producent en leverancier van kunststof tanks voor diesel, olie en/ /of AdBlue. We hebben zowel stationaire als mobiele tanks van Kingspan, zie ons programma kunststof tanks.
We voeren nog meer kunststof tanks: de Emilcarry en Emilcaddy, benzinetanks. Geschikt voor benzine en mengvormen daarvan. Deze kleine brandstoftanks zijn er ook in uitvoeringen voor diesel en AdBlue.

Benzinetanks voor onderweg

Veilig benzine vervoeren en –tanken dat kan met de kunststoftanks van Emilcaddy en Emilcarry. Capaciteit van 55 tot en met 220 liter, ergonomisch ontworpen, veilig en handig in gebruik. De carry’s zijn dankzij hun grote wielen op locatie gemakkelijk verplaatsbaar.
Ze zijn uitgerust met een handpompset of een 12V pompset, de laatste met automatische afslag. Verschillende uitvoeringen en typen. Ideaal voor iedereen die motorzagen, grasmaaiers of ander op benzine draaiend materieel heeft bij te tanken op karwei.

We zijn ons ervan bewust dat u nooit zonder brandstof wilt komen te zitten, omdat zonder brandstof de productie stokt. Daarom hebben we de innovatieve en praktische caddy en carry benzinetanks in ons programma opgenomen. Ook beschikbaar in diesel- en AdBlue varianten.