Tolsma Tanks is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van bovengrondse brandstoftanks met tal van (vaak unieke) praktische voordelen in vergelijking met tanks van andere aanbieders. Dankzij die innovatieve details is het gebruiksgemak van veel van onze producten onnavolgbaar en dat leidt tot duurzame relaties met onze afnemers.
Tolsma Tanks wil de afnemers ontzorgen in zoveel mogelijk opzichten. Vanaf het eerste schetsontwerp tot en met de laatste keuring of de revisie van een tank, altijd staat het belang van de gebruiker centraal. Maar we kijken verder dan dat, we anticiperen ook op toekomstige ontwikkelingen en natuurlijk houden we op tal van manieren ook rekening met het milieu bijvoorbeeld.
De duurzaamheid en de betrouwbaarheid van onze producten dragen daaraan bij, maar er zijn meer aspecten. Onze producten voldoen aan alle Europese richtlijnen voor bovengrondse brandstofopslag. Belangrijker nog dan dat: vele duizenden Tolsma tanks voldoen elke dag aan de hoge verwachtingen van onze gebruikers.
Die verwachtingen waar blijven maken of overtreffen, dat is onze missie. Vakwerk leveren dat de waardering van professionals verdient. Die waardering ook krijgt, getuige de reacties van onze afnemers.
Tolsma Tanks: een producent met het hart van een dienstverlener.

Tolsma Tanks ontwikkelt en bouwt zelf. Installeert, keurt, onderhoudt, reviseert en leaset brandstoftanks in alle denkbare variaties en afmetingen. Toont zich daarmee een specialist bij uitstek. Een marktleider die van alle markten thuis is.