Laat jouw mobiele brandstofopslagtank door ons keuren!

Tolsma Tanks is door de KIWA en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu verkozen om mobiele dieseltanks te keuren op basis van de daarvoor opgestelde richtlijnen. Ben jij in het bezit van een EnergyTender+. 

Keuring na 2,5 jaar

Ben jij in het bezit van een mobiele brandstofopslagtank? Dan ben je verplicht op deze elke 2,5 jaar te laten keuren. Onze gecertificeerde installateurs komen bij jou op locatie een inspectie doen waarbij de algehele staat van de tank wordt gecontroleerd. Verder wordt jouw tank gecontroleerd op de volgende aspecten:

  • Mechanische schade, vervormingen of gemankeerde lasnaden
  • Anti-hevelvoorziening en anti-kantelbeveiliging
  • Dichtheid met 0.3 bar overdruk

Keuring na 5 jaar

Elke 5 jaar moet de mobiele brandstofopslagtank, naast de algehele staat, ook inwendig worden gekeurd. Daarnaast worden tijdens deze keuring de mangatpakkingen vervangen. 

Wordt jouw tank goedgekeurd? Dan ontvang je per e-mail het KIWA inspectierapport. Ook worden de documenten automatisch aan het digitale logboek toegevoegd. 

Keuring na 15 jaar

Na 15 jaar, gerekend vanaf de productiedatum, moet de mobiele tank op basis van de KIWA richtlijnen inwendig worden gekeurd. Deze keuring vindt plaats in onze fabriek in Heerenveen. Je brengt de tank leeg in Heerenveen of wij halen de tank op, zodat deze door onze keurmeester kan worden geïnspecteerd en gereinigd.  

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Of bel naar 0513-633733