Stationaire tanks zijn in diverse sectoren noodzakelijk. In de industrie, landbouw en tal van andere bedrijfstakken is behoefte aan een no nonsense cilindrische tank voor de bovengrondse opslag van brandstoffen. Veiligheid en gebruiksgemak staan voorop, maar duurzaamheid is in verband met afschrijving ook van belang.

Stationaire tanks met meer capaciteiten

Tolsma ontwerpt en bouwt cilindrische tanks in alle soorten en maten. Zowel dubbelwandige als enkelwandige tanks, en tanks met een capaciteit variërend van 600 tot 50.000 liter. Opslagtanks kunnen eventueel opgedeeld worden in verschillende compartimenten voor de opslag van verschillende brandstoffen.

EnergyTank

De EnergyTank is de perfecte stationaire tank voor de opslag van diesel, afgewerkte olie of smeerolie. Miljoenen liters brandstof zijn in EnergyTanks opgeslagen in de meest uiteenlopende sectoren. Van boerderij tot ziekenhuis, en van textielwinkel tot autosloperij. Overal wordt de EnergyTank toegepast. Of het nu gaat om het aftanken van uw tractor of het stoken van uw kachel, wij leveren de totale tankinstallatie!

Toebehoren bij stationaire tanks

Toebehoren zoals trappen, bordessen, aanrijdbeveiliging e.d. worden in eigen huis ontworpen en geproduceerd. Deze onderdelen kunnen al in de fabriek worden gemonteerd en ze vormen een logisch geheel met de desbetreffende tank. Uiteraard geldt dat ook voor vulpuntmorsbakken, pompsets en overkappingen. Tolsma maakt one stop shopping voor de gehele installatie aantrekkelijk. Prefereert u een mobiele tank boven een stationaire tank? Tolsma Tank levert, installeert en onderhoudt diverse mobiele tanks voor de opslag van brandstoffen.