Wie voor langere of korte perioden wil kunnen beschikken over één enkele tank of een kleine vloot van tanks, maar zonder de lasten van het eigendom, kiest voor Tolsma Verhuur.
Krijg de beschikking over de modernste mobiele tanks, compleet geïnstalleerd dus klaar voor gebruik. In alle courante opslagcapaciteiten beschikbaar voor korte of voor langere tijd.

De voordelen zijn evident.

  • Geen onderhoud- of keuringsverplichtingen en dankzij tracking and tracing evenmin onzekerheid over de locatie van de tank.
  • Behalve de locatie is ook op afstand het vloeistofniveau in de tanks af te lezen, zodat u de complete controle hebt over de tank en de inhoud daarvan.
  • Geen kapitaalbeslag, permanent kunnen beschikken over de modernste tankinstallaties, overzichtelijke, vaste lasten zonder verrassingen achteraf, permanent inzicht in locatie en brandstofpeil van de tank.
  • Voor eigen gebruik of om door te verhuren aan uw afnemers: het is compleet ontzorgen of compleet ontzorgd worden.

We nemen deze dienstverlening in alle opzichten serieus. Dus: als u geïnteresseerd bent in gecombineerde opslag van AdBlue en diesel, ook in dat geval zijn er mogelijkheden!

Vraag naar de voorwaarden of een om voorstel op maat! We rekenen graag voor waarom het interessant is.