Tolsma Tanks is in Nederland een grote speler op het gebied van de stalen tankbouw en ook in menig buitenland zijn met name de karakteristieke rechthoekige EnergyTender+ tanks een vertrouwd verschijnsel aan het worden.

Het zijn vooral grote internationale gebruikers en verhuurbedrijven die nu nog voor die buitenlandse afzet verantwoordelijk zijn, maar het is inmiddels duidelijk dat de tankconcepten van Tolsma Tanks ook in de behoeften van andere afnemers voorzien. Daarom zijn contacten gelegd met nieuwe buitenlandse partijen die het Nederlandse merk in diverse Europese landen gaan vertegenwoordigen.

In verband daarmee is een groot deel van de zeer uitgebreide Tolsma website omgezet naar de drie moderne talen. Ten behoeve van onze internationale afnemers uit Nederland en onze zelfstandige afnemers en dealers in heel Europa.

De EnergyTender+ en de nieuwe serie ADRtanks zijn op buitenlandse markten net zo onderscheidend en opvallend als ze in Nederland zijn. Tolsma Tanks produceert nu nog in meerderheid voor de thuismarkt, maar het ligt in de verwachting dat de rollen op korte termijn zullen zijn omgedraaid en de buitenlandse markt het leeuwendeel van de omzet zal opeisen.

De productie van de internationale websites was een groot project dat met vereende krachten is gerealiseerd door o.m. de vertalers van Language Lab in Amsterdam en de websitebouwers van Inventus in Hengelo.