Over Tolsma Tanks

Tolsma Tanks is een hecht familiebedrijf gevestigd in Heerenveen. Het bedrijf ontwikkelt en produceert kwalitatieve brandstoftanks voor verschillende doelgroepen. Er heerst een no nonsense cultuur binnen de organisatie en er is een goede sfeer. Je werkt samen met vakmensen die trots zijn op hun werk en die je graag ondersteunen met hun kennis. Er wordt hard gewerkt en de successen worden met elkaar gevier

International Business Developer

Bij Tolsma Tanks Ga jij aan de slag als International Business Developer bij Tolsma Tanks? Deze organisatie is marktleider in Nederland en is op zoek naar een ambitieuze commerciële professional die verder kijkt dan de landsgrenzen van Nederland. Er liggen mooie kansen in Europa voor de kwalitatieve producten van dit Friese maakbedrijf. Ben jij op zoek naar een mooie internationale uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou!

Wat ga je doen?

Als International Business Developer ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Europese markt voor Tolsma Tanks. In Nederland is het bedrijf marktleider maar buiten de nationale grenzen liggen er nog serieuze kansen. De focus van deze functie ligt op de volgende twee onderdelen:

Sales

In deze functie ben je het aanspreekpunt voor de internationale klanten. Via de website worden er leads gegenereerd. Deze leads benader je voor een gesprek waarin je de behoefte in kaart brengt. Op basis van dit gesprek werk je een passende offerte uit die je vervolgens opvolgt. Je staat dus rechtstreeks in contact met de (potentiële) klant. Tolsma Tanks heeft een divers klantenbestand. Het ene moment bel je met de inkoper van een groot wegenbouwbedrijf, het andere met een nuchtere agrariër.

Marketing/E-commerce

Daarnaast houd jij je bezig met de verdere ontwikkeling van het marketing- en E-commerce gedeelte binnen de organisatie. Je signaleert kansen in de salesgesprekken waar je op inspeelt met behulp van de online kanalen van Tolsma Tanks. De organisatie ziet enorme kansen in online en wil daarom hier volop inzetten. Jouw taak is om de E-commerce naar een volgend niveau te tillen!

Wat bieden we jou?

We bieden jou een plek binnen een stabiele organisatie waar je de ruimte krijgt om te groeien. In de rol International Business Developer word je begeleid door ervaren vakmensen die je meenemen in de producten van Tolsma Tanks. Vervolgens mag jij dit gaan vertalen naar commerciële resultaten. Verder mag je rekenen op de volgende voorwaarden:

  • Bruto maandsalaris tussen € 3.700 – € 4.500 (o.b.v. ervaring)
  • Goed pensioen bij PMT, 8% vakantiebijslag
  • 25 vakantiedagen
  • Een 39-urige werkweek, waarbij je elke vrijdagmiddag vrij bent. Daarnaast bouw je hiermee jaarlijks ook nog eens 48 ATV-uren op.
  • Vette bedrijfsfeestjes (afgelopen jaar o.a. op Rib door Rotterdamse havens)
  • Eindejaarsuitkering bij goede bedrijfsresultaten
  • Een afwisselende en uitdagende (groei) functie

Wie ben jij?

Jij bent een ondernemende commerciële professional. Je hebt een achtergrond in sales en marketing en vindt het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Je krijgt namelijk de ruimte om met jouw ideeën aan de slag te gaan bij Tolsma Tanks. Verder ben je ambitieus en wil je jezelf en het bedrijf ontwikkelen. In onze producttraining word je getraind in de technische kant van de organisatie. Een directe technische achtergrond heb je dus niet nodig maar je hebt hier wel interesse in!

  • Je beschikt over een afgeronde HBO bachelor richting sales/marketing
  • Je hebt commerciële (export)ervaring in een binnendienstfunctie.
  • Je beheerst de Engelse taal uitstekend, Frans en Duits is heel mooi meegenomen!

Herken jij je in dit profiel?

Laat ons weten wie jij bent! Mail je CV met motivatie naar Frida de Vries-Meindertsma (frida@tolsmatanks.nl). Voor meer informatie kun je ook contact met haar opnemen, telefoonnummer: 0513-633733.

Over ons

Wij zijn Tolsma Tanks, een familiebedrijf. Gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van bovengrondse brandstoftanks. In de meer dan vijfentwintig jaar dat we nu bestaan hebben we bepaald niet stil gezeten en onze organisatie opgebouwd tot een betrouwbare en solide partner voor onze opdrachtgevers uit zowel binnen- als buitenland.