Menu

Vragen? App ons!

Mobiele brandstofopslagtanks voor verhuurbedrijven en oliehandelaren

De EnergyTender+ is een mobiele brandstofopslagtank die jouw machines binnen zeer korte tijd voorziet van brandstof. Hierdoor lopen huidige werkzaamheden geen vertraging op. De brandstofopslagtanks worden in eigen fabriek geproduceerd en variëren in uitvoeringen van 500 tot 3000 liter. Bovenop de EnergyTender+ kan, dankzij een verzinkte bovenbouw en stapelprofielen, een andere opslagtank of ander materieel ter beveiliging worden geplaatst. Hierdoor bespaart de mobiele dieseltank ruimte op elke locatie. Met behulp van een hijsjuk kan de EnergyTender+ gemakkelijk worden opgetild of met kokerbalken op elke hoek onder de EnergyTender+ worden verplaatst. Daarnaast zijn al onze brandstofopslagtanks KIWA-gecertificeerd.

Geïntegreerde AdBlue-opslag

Om te kunnen voldoen aan de steeds strengere emissienormen, is er de mogelijkheid om te kiezen voor een geïntegreerde AdBlue tank van 250 tot 360 liter. Het aanschaffen van een aparte AdBlue tank is niet nodig en doordat de AdBlue tank in de brandstoftank wordt gemonteerd, is de geïntegreerde AdBlue tank minder gevoelig voor koude temperaturen.

De EnergyTender+ is dankzij de verzinkte bovenbouw nauwelijks gevoelig voor beschadigingen en er kan ruimte worden bespaard dankzij stapelprofielen. Daarnaast kan de EnergyTender+ in elke gewenste RAL-kleur worden gespoten en worden voorzien van een pompset naar keuze.

Losse AdBlue tank

De BlueTender is speciaal ontworpen voor de opslag van AdBlue. Deze mobiele AdBlue tank is voorzien van een lekbak, zodat de tank makkelijk kan worden verplaatst.

Alle documenten bij de hand in het digitaal logboek

Bij de aanschaf van een nieuwe brandstofopslagtank krijg je inloggegevens die jou toegang geven tot alle documenten en certificaten die van toepassing zijn op jouw tank. Zo heb je altijd alle benodigde documenten bij de hand.

Keuring

Is het tijd voor een keuring? Dan krijg je van ons automatisch een melding en maken wij een afspraak wanneer het jou uitkomt.

Extra grote brandstofopslag nodig?

De ADRTender is een dubbelwandige cilindrische tank die wordt ingebouwd in container. De inhoudsmetingen variëren van 4500 tot 20.000 liter. De ADRTender is makkelijk verplaatsbaar en deze kan per twee op elkaar worden gestapeld.

Marktleider op het gebied van (mobiele) brandstofopslagtanks

100% Nederlands fabrikaat

Installatie en keuringen op locatie

Mobiele en stationaire brandstofopslag

Contact opnemen

Onze producten voor verhuurbedrijven en oliehandelaars

EnergyTender 995L

EnergyTender 995L

Klanten over ons

'

'Doordat wij meerdere grote en kleine projecten in binnen- en buitenland hebben is de brandstofvoorziening op de projecten al vaak een lastig probleem geweest. Mede door de lengte van de projecten waarop de diverse machines verdeeld zijn. Tolsma Tanks is daarin al sinds langere tijd onze meedenkende leverancier van brandstofopslag- en tanksystemen. Tolsma Tanks kan dan doordat zij veel verschillende tanks op voorraad hebben en deze met onze gewenste pompsets e.d. kunnen uitrusten heel snel een oplossing aandragen. Ook zaken zoals tankkeuringen en reparaties worden door Tolsma Tanks zowel op onze thuisbasis als op de nog redelijk te bereiken projecten uitgevoerd. Kortom, een partner die ons past in denken en doen.'

R. Blokzijl De Romein Group 30/09/2021
'

'Op basis van de wensen van de klant en met input van zowel LUKOIL als Tolsma Tanks is een tankinstallatie gerealiseerd waarmee de klant zeer tevreden is. De medewerkers van Tolsma Tanks denken graag met u mee om samen met de klant tot een praktische en betaalbare oplossing te komen. De wens van de klant om op eigen terrein een tankplaats in te richten is naar volle tevredenheid ingevuld. De klant kan met deze oplossing zowel diesel als AdBlue® tanken.'

R. Kraaijveld LUKOIL 14/10/2021

Meer informatie of advies nodig?

Neem gerust contact op met Guus, Sicco-Matthijs of Paul! We helpen je graag!

Contact opnemen