Tolsma is een innovatieve en nuchtere fabrikant van bovengrondse stalen tanks voor de opslag van brandstoffen.

De opdrachtgever staat centraal in ons familiebedrijf, of beter nog: de gebruiker van de tanks. We ontwikkelen en bouwen tanks met grote praktische voordelen omdat we dicht bij de eindgebruikers staan.

Het is geen toeval geweest dat de moderne stalen brandstof IBC door onze oprichter Harm Tolsma is uitgevonden en daarna vaak verbeterd. De huidige EnergyTender+ heeft nog meer praktische voordelen dan de voorgangers van dit model, maar onze cilindrische tanks onderscheiden zich ook van andere door gebruiksgemak en andere voordelen.

In onze productiewerkplaatsen maken we gebruik van de nieuwste (robot)technologie. Er is daarnaast ruimte voor puur ambachtelijk vakmanschap, onder meer voor speciale opdrachten.

Tolsma Tanks is een prettige partner om mee samen te werken:

  • vanwege het innovatief vermogen om tanks te ontwikkelen die specifieke praktijkvoordelen hebben;
  • het uitgebreide programma voorziet in praktisch elk denkbare vraag naar brandstofopslag, stationair of mobiel;
  • omdat de productie vergaand is geautomatiseerd, terwijl toch maatwerk mogelijk blijft;
  • en de communicatielijnen bijna niet korter kunnen;
  • omdat Friese nuchterheid en de afspraak is afspraakinstelling, gecombineerd met de vooruitstrevendheid van een modern familiebedrijf een solide basis vormt voor een gezonde zakelijke relatie;
  • en de tanks van eigen en ander (kunststof) fabricaat desgewenst kunnen worden uitgerust met alle denkbare praktische toebehoren;
  • zodat de opdrachtgever/afnemer op deze wijze compleet kan worden bediend, inclusief eventueel het onderhouden en keuren van de tanks.

  Tolsma Tanks, de one stop shopformule voor brandstofopslag