Zojuist geïntroduceerd: de nieuwe Tolsma Tanks website. Dat betekent niet dat het werk aan de site af is, integendeel. Aan de nieuwe Tolsma Tanks website is lang gewerkt en er zal nog veel arbeid in gestoken worden. Helemaal afgerond zal onze site nooit worden, daarvoor is de huidige praktijk veel te dynamisch, maar de nieuwe website is nog niet compleet en af. Waarom dan toch de nieuwe Tolsma site nu lanceren? Daar zijn twee belangrijke redenen voor.

Reden 1: Klantvriendelijkheid

De nieuwe website heeft tal van voordelen t.o.v. de oude en die willen we onze afnemers niet langer onthouden. De voornaamste winst is gelegen in de gebruikersvriendelijkheid. Tolsma Tanks bouwt zoveel verschillende modellen, capaciteiten en uitvoeringen dat het bijna ondoenlijk is dat allemaal in één overzicht te verwerken. Daarbij komt dan nog het grote aantal toebehoren waarmee de tanks kunnen worden uitgerust. Daarom is de nieuwe website compleet vraag-gestuurd opgebouwd. De customer journey (zo noemen websitebouwers het traject) is zo logisch mogelijk opgezet:

  • Wat wilt u opslaan?
  • Is de opslag stationair of mobiel?
  • Prefereert u staal of kunststof?
  • Wat moet de opslagcapaciteit zijn?

Aan de hand van die vier criteria krijgt u een gericht overzicht van onze mogelijkheden om u van dienst te zijn. Zoeken wordt vinden.

Reden 2: Overzichtelijkheid

De nieuwe site maakt veel beter duidelijk welke mogelijkheden Tolsma Tanks heeft om tegemoet te komen aan uw wensen. Dat betekent dat u veel beter tal van aspecten en mogelijkheden tegen elkaar af kunt wegen. Maak kennis met honderden verschillende tanks in nog veel meer opslagcapaciteiten, maar ervaar ook het gemak van de Tolsma Teckel hijshulpmiddelen voor de EnergyTenders, de voordelen van de digitale certificaten en de aanrijdbeveiliging voor cilindrische tanks, om wat willekeurige voorbeelden te noemen.
Tolsma Tanks kan u op meer fronten nog beter van dienst zijn dan u waarschijnlijk ooit heeft geweten en de nieuwe website zal dat in toenemende mate duidelijk (gaan) maken.

Werk in uitvoering

Zoals gezegd: de site is nog niet af, maar de voordelen voor onze afnemers zijn nu al zo groot dat we u er graag kennis mee laten maken en ervaring mee op laten doen. Is iets niet duidelijk, heeft u nog vragen of wilt u een concurrerende offerte? Maak gebruik van een van de vele formulieren van de website of bel tijdens kantooruren rechtstreeks.
Heeft u geen vragen, maar suggesties t.a.v. de nieuwe website? Die zijn ook welkom. We bouwen niet alleen tanks, maar ook deze website voor u, voor uw gemak en overzicht.
Reageren? Commentaar of vragen?
info@tolsmatanks.nl