De BlueTender is een AdBlue tank speciaal ontworpen voor de opslag van DEF (Diesel Exhaust Fluid) vaak ook bekend als AdBlue. AdBlue is een 32,5%-oplossing van ureum in gedemineraliseerd water. Deze vloeistof wordt toegepast bij voertuigen die diesel gebruiken. Door de bijvoeging van AdBlue zijn deze voertuigen in staat om schoner te rijden. De BlueTender van Tolsma is geschikt voor zowel de transport van AdBlue als de stationaire opslag van AdBlue.

Mogelijkheden bij de AdBlue tank

De BlueTender van Tolsma is een kunststof opslagtank geplaatst in een robuuste gecertificeerde lekbak, speciaal ontwikkeld voor de opslag van AdBlue. Door zijn rechthoekige, compacte vorm is de BlueTender vrijwel overal te plaatsen. Het BlueTender programma is leverbaar in uitvoeringen van 1.000L en 2.000L. Het is mogelijk om meerdere opslagtanks in één lekbak te plaatsen. Hiermee wordt een ruimtebesparing gerealiseerd.

Voordelen van de BlueTender

  • Hoge kwaliteit
  • Multifunctioneel
  • Speciaal voor AdBlue opslag
  • KIWA gecertificeerde lekbak
  • Uitbreidbaar met diverse accessoires
  • Stapelbaar

Accessoires

Elke BlueTender AdBlue tank kan uitgevoerd worden met diverse pompsets, aangevuld met slanghaspels, afgiftepistolen en andere accessoires. De BlueTender wordt geleverd inclusief KIWA certificaat op de lekbak.

AdBlue tank op maat

Naast het standaard programma zijn er in overleg veel specials qua vorm, afmeting en eventueel een frame, mogelijk. In dit geval maken wij een AdBlue tank op maat! Ook levert Tolsma brandstoftanks voor de opslag van diesel en oliën. Neem vrijblijvend contact met ons op!