Opslag met grote capaciteit en toch mobiel?

De Tolsma ADRTender tankcontainer

De Tolsma ADRTender is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de wens van opdrachtgevers om on-site over grote opslagcapaciteiten van brandstof te kunnen beschikken.
Zodat grote bouwmachines, generatoren, pompen of heaters langdurig ingezet kunnen worden zonder onderbreking. De opslagcapaciteit van de ADRTender, die varieert van 5000 tot en met 20.000 liter, maakt dat mogelijk.

 • ADRTender

  De ADRTender met de kleinste capaciteit bestaat uit een dubbelwandige cilindrische tank van 4500L die in ingebouwd in een 10ft container. De 5000L versie bestaat uit een open frame met daarin gebouwd een cilindrische dubbelwandige brandstoftank. De tank is toegankelijk middels een ladder. Het frame is voorzien van kokerbalken die het verplaatsen met een vorkheftruck mogelijk maken
  De basis van de grootste dubbelwandige ADRTenders bestaat uit 10ft respectievelijk 20ft container met afmetingen conform de ISO normering. Daarin gebouwd een dubbelwandige cilindrische tank met een opslagcapaciteit van 4.500L tot 20.000L.
  Alle combinaties voldoen aan de regels van ADR6.8, KIWA en VLAREM.
  Verplaatsen en borgen is probleemloos mogelijk door gebruik te maken van de heftruckkokers en twistlocks.
  Alle ADRTenders kunnen, per twee op elkaar worden gestapeld als ruimtegebrek dat nodig maakt.

  Toegankelijkheid containerversies

  De grote, afsluitbare deuren van de containers bieden toegang tot de tank(s) voor het vullen daarvan, routineonderhoud, inspectie en reiniging. Optioneel kan een dakluik worden aangebracht om toegang tot het mangat van de brandstoftank mogelijk te maken. Wandluiken in de zijwanden bieden afsluitbare doorvoer voor brandstofslangen en stroomkabels.
  Het behoort ook tot de mogelijkheden een afsluitbare plek voor de pompruimte te creëren die toegankelijk is voor de gebruikers. Alleen de beheerders hebben dan toegang tot de tank zelf.
  Met name de grootste ADRTender kan desgewenst worden uitgerust als een compleet (al dan niet) commercieel tankstation voor de geregistreerde afgifte van brandstof.
  Voor gecombineerd gebruik van diesel en AdBlue kan desgewenst een extra tank worden ingebouwd, zodat alle benodigde brandstoffen on-site beschikbaar zijn.

  Milieu

  De Tolsma ADRTender is dubbelwandig en voorzien van alle maatregelen die lekkage tijdens vullen of gebruik elimineren. Als optie kan de ADRTender nog worden uitgerust met een opvangbak om eventueel toch gemorste diesel op te vangen. De opvangbak kan ook dienen om vloeistofvaten veilig in te plaatsen.

  Gemak en efficiency

  Tolsma Tanks heeft een reputatie opgebouwd als specialist in de beschikbaarstelling van brandstoffen op locatie. De Tolsma EnergyTenders zijn niet meer weg te denken van de bouwplaats en andere plekken waar gewerkt wordt in de buitenlucht.
  Met de ADRTender komt Tolsma Tanks tegemoet aan de wens van opdrachtgevers om een praktische, veilige en gebruiksvriendelijke mobiele brandstofopslag te ontwikkelen met een extra grote capaciteit.
  De opbouw is, zoals te doen gebruikelijk bij Tolsma Tanks, modulair en het basisprogramma is breed genoeg om aan bijna elke wens van gebruikers tegemoet te kunnen komen.
  Is dat toch niet het geval, dan biedt maatwerk uitkomst.
  Vraag om een gerichte offerte!

  Kijk hier voor het complete Programma ADR-Tender