Installatie

Al onze installateurs zijn KIWA-gecertificeerd en installeren onze brandstofopslagtanks bij jou op locatie volgens het BRL SIKB 7800 installatiecertificaat. Grotere tankinstallaties worden op locatie aangelegd en gecertificeerd. 

Certificaat

Originele KIWA-certificaat van jouw dieseltank kwijt? 

Bestel hier een nieuw certificaat

Keuringen

Tolsma Tanks is door de KIWA en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu verkozen om brandstofopslagtanks te keuren op basis van de daarvoor opgestelde richtlijnen. 

Meer informatie over keuringen 

Digitaal logboek

Iedere brandstofopslagtank van Tolsma Tanks wordt voor de aflevering geregistreerd. Vanaf dat moment is elke brandstofopslagtank altijd en overal herkenbaar en herleidbaar. Alle benodigde documenten worden opgeslagen in dit logboek.

Meer informatie over het digitaal logboek

Verhuur | Operational Lease

Liever een brandstofopslagtank huren? Dan bieden wij je de mogelijkheid om een mobiele dieseltank bij ons te huren. De dieseltanks kunnen voor een bepaalde tijd worden gehuurd en worden geleverd op de gewenste locatie en na gebruik weer opgehaald.

Ook heb je de mogelijkheid om een dieseltank operationeel te leasen met onze operational lease constructie.

Neem contact met ons op!

Saneren

Is jouw brandstofopslagtank afgekeurd? Of wil je deze vervangen? Dan dient de oude dieseltank gesaneerd en gereinigd te worden door een gecertificeerd bedrijf. Wij kunnen ervoor zorgen dat de dieseltank wordt gesaneerd! De dieseltank wordt eerst door ons aangemeld bij de gemeente, omgevingsdienst en KIWA. Hierna zorgen wij dat de tank, ongereinigd en leeg wordt opgehaald.

Dien hier jouw saneringsverzoek in.