EnergyTender+

De EnergyTender+ is een mobiele brandstofopslagtank en erg makkelijk in gebruik. De EnergyTender+ is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bovenop de EnergyTender+ kan, dankzij een verzinkte bovenbouw en stapelprofielen, een andere opslagtank of ander materieel ter beveiliging worden geplaatst. Hierdoor bespaart de mobiele dieseltank ruimte op elke locatie. Met behulp van een hijsjuk/teckel kan de EnergyTender+ gemakkelijk worden opgetild of met kokerbalken op elke hoek onder de EnergyTender+ worden verplaatst. 

AdBlue® combinatie

Een extra voordeel is de mogelijkheid om de mobiele dieseltank te combineren met AdBlue® opslag. Afhankelijk van het type tank kan 60, 220, 250 of 360 liter AdBlue® worden opgeslagen. De uitgebouwde EnergyTender+K kan zelfs worden voorzien van een tank voor AdBlue® van 600 liter, zonder de opslagcapaciteit van diesel te verlagen.

Wij produceren een grote variatie aan mobiele dieseltanks met bijpassende accessoires en pompsets, waardoor er altijd een dieseltank aan jouw brandstofopslag wensen voldoet. Het is zelfs mogelijk om jouw tank te monteren op een onderstel voor langzaam- of snelverkeer voor een tanktrailer van 500 tot 3000L. 

Mobiele dieseltank

Benieuwd naar de verschillende uitvoeringen in mobiele dieseltanks? Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen.