Menu

Vragen? App ons!

Stationaire brandstofopslag

De dubbel- of enkelwandige cilindrische tank, ook wel EnergyTank, is ideaal voor onder andere boeren, tuinders, veehouders. De brandstofopslagtanks zijn in eigen fabriek geproduceerd en variëren in uitvoeringen van 600 tot 50.000 liter en worden vakkundig door onze installateurs op locatie geïnstalleerd. Je machines zijn binnen zeer korte tijd voorzien van brandstof waardoor de huidige werkzaamheden geen vertraging oplopen. Daarnaast zijn al onze brandstofopslagtanks KIWA-gecertificeerd.

Weinig vloeroppervlakte?

EnergyTowers worden vooral gebruikt voor de opslag van diesel, smeer- en afgewerkte olie kunnen worden uitgevoerd van 700 tot 3000 liter. Door de smalle bouw worden de dubbelwandige EnergyTowers vaak gebruikt op plaatsen waar weinig vloeroppervlakte is. Plaatsing is zelfs mogelijk in ruimten die alleen via een deur toegankelijk zijn!

Alle documenten bij de hand in een digitaal logboek

Bij de aanschaf van een nieuwe tank krijg je inloggegevens die jou toegang geven tot alle documenten en certificaten die van toepassing zijn op jouw tank. Zo heb je altijd alle benodigde documenten bij de hand.

Keuring van de brandstoftank

Is het tijd voor een keuring? Dan krijg je van ons automatisch een melding en maken wij een afspraak wanneer het jou uitkomt.

 

Marktleider op het gebied van (mobiele) brandstofopslagtanks

100% Nederlands fabrikaat

Installatie en keuringen op locatie

Mobiele en stationaire brandstofopslag

Contact opnemen

Onze producten voor installateurs

Klanten over ons

'

'Doordat wij meerdere grote en kleine projecten in binnen- en buitenland hebben is de brandstofvoorziening op de projecten al vaak een lastig probleem geweest. Mede door de lengte van de projecten waarop de diverse machines verdeeld zijn. Tolsma Tanks is daarin al sinds langere tijd onze meedenkende leverancier van brandstofopslag- en tanksystemen. Tolsma Tanks kan dan doordat zij veel verschillende tanks op voorraad hebben en deze met onze gewenste pompsets e.d. kunnen uitrusten heel snel een oplossing aandragen. Ook zaken zoals tankkeuringen en reparaties worden door Tolsma Tanks zowel op onze thuisbasis als op de nog redelijk te bereiken projecten uitgevoerd. Kortom, een partner die ons past in denken en doen.'

R. Blokzijl De Romein Group 30/09/2021
'

'Op basis van de wensen van de klant en met input van zowel LUKOIL als Tolsma Tanks is een tankinstallatie gerealiseerd waarmee de klant zeer tevreden is. De medewerkers van Tolsma Tanks denken graag met u mee om samen met de klant tot een praktische en betaalbare oplossing te komen. De wens van de klant om op eigen terrein een tankplaats in te richten is naar volle tevredenheid ingevuld. De klant kan met deze oplossing zowel diesel als AdBlue® tanken.'

R. Kraaijveld LUKOIL 14/10/2021

Meer informatie of advies nodig?

Neem gerust contact op met Guus, Sicco-Matthijs of Paul!

We helpen je graag!

Contact opnemen