Brandstof voor de dynamische mobiele werkplek

Er zijn veel sectoren die tijdelijk en/of op wisselende locaties een variabele brandstofbehoefte hebben te vervullen. Tolsma is de uitvinder van de robuuste rechthoekige stalen brandstof-IBC die dat mogelijk maakt en die daarom in heel Europa een vertrouwde verschijning is geworden. Logisch gevolg van de unieke voordelen van dit tankontwerp dat inmiddels door ons nog steeds verder is geperfectioneerd.

Gemakkelijk verplaatsbaar, stapelbaar, verzinkt bovendeel met hijsstaven en verzonken deksel. Uit te rusten met (eventueel dubbele) pompsets en andere toebehoren.  Zie voor meer details: Waarom EnergyTender+?

Of kijk naar de EnergyTender+ video, even dynamisch als de Tender+ gebruikers zijn!

Productoverzicht

Tolsma Tanks heeft voor elke brandstof stationaire of mobiele tanks van staal tot en met kunststof in elke courante opslagcapaciteit.

 • EnergyTender+

  Wie brandstof nodig heeft op wisselende locaties is het beste af met de Tolsma EnergyTender+: dubbelwandige stalen IBC’s met opslagcapaciteiten die variëren van 500L tot en met 3000L, al dan niet gecombineerd met additionele AdBlue opslag.

  Gemakkelijk verplaatsbaar, stapelbaar, verzinkt bovendeel met hijsstaven en verzonken deksel. Uit te rusten met (eventueel dubbele) pompsets en andere toebehoren.

  Voor nog meer mobiliteit, de Tolsma Tankwagens voor langzaam en voor snelverkeer.

 • ADRTender

  ADRTender voor extra grote capaciteit als de maximale capaciteit van de EnergyTender+ (3000L) niet toereikend is, dan is de ADRTendereen goede optie. Met een capaciteit die varieert van 4500 tot en met 20.000 liter zijn de ADRTenders een grootschalige en toch mobiele opslagcapaciteit voor opslag en transport van brandstoffen. Grootverbruikers zoals heaters, generatoren, bouwmachines en pompen kunnen hiermee langdurig van de nodige voeding worden voorzien.

  De grootste ADRTender kan ook worden gebruikt als vast of tijdelijk brandstof afgiftepunt, compleet met bijbehorende pompset.

  Nog een mogelijkheid is het bijplaatsen van een AdBluetank, waarmee verschillende noodzakelijke vloeistoffen in één enkele mobiele unit worden opgeslagen.

 • BlueTender

  Speciaal voor de mobiele of stationaire opslag van AdBlue is de BlueTender ontwikkeld.

  Stalen behuizing, kunststof binnentank(s), gemakkelijk te verplaatsen, maar ook voor stationair gebruik zeer geschikt. Opslagcapaciteit 1000L of 2000L.

  Geen staal, maar liever een kunststof tank? Kies dan voor een van Kingspan Truckmasters, speciaal geproduceerd voor gebruik onderweg.

  Het zal duidelijk zijn: Tolsma heeft een compleet aanbod. Slechts bij hoge uitzondering is maatwerk noodzakelijk. Mogelijk is dat altijd, want Tolsma Tanks produceert zelf. De Tolsma EnergyTender+ is praktisch in het gebruik, gemakkelijk te verplaatsen en op te slaan. Een groot assortiment toebehoren maakt deze mobiele tanks nog extra geschikt voor tal van specifieke toepassingen. Een EnergyTender+ op een één- of tandemassig onderstel gemonteerd voor langzaam- of snelverkeer levert een praktische tankwagen met een groot bereik op.

 • Truckmasters

  Tolsma Tanks levert voor de Nederlandse afnemer een compleet programma, dus inclusief een breed assortiment aan kunststof tanks van gereputeerde merken zoals Kingspan en Emilcaddy.

  De Kingspan Truckmaster is een moderne kunststof dieseltank voor onderweg. Leverbaar in de opslagcapaciteiten van 200L, 300L, 430L en 900L, voorzien van pompsets van 12V, 24V of 230V.

  Voor de opslag van AdBlue heeft Kingspan de BlueTruckMaster ontwikkeld met eveneens opslagcapaciteiten van 200L, 300L, 430L en 900L. Ook deze kunststof tanks zijn standaard uitgerust met een pompset (12Vof 24V).

Tolsma Tanks is heeft een compleet assortiment tanks en toebehoren voor de on site energiebehoefte.